OM

Om REVI-GRAY

REVI-GRAY har en vision om at kunne tilbyde den mindre erhvervsdrivende en kompetent og professionel totalløsning, ved blandt andet at yde en nærværende rådgivning samt at være virksomhedens ambassadør og sparringspartner.

 

Du skal kunne bruge os, uanset om vores opgave består i traditionelt bogholderi med efterfølgende årsafslutning i form af et skatteregnskab, en årsrapport, eller om den udvides med budgetlægning, analyser og økonomistyring eller evt. revision.

 

Vi har et bredt kendskab til de forskellige redskaber, opgavetyper og problemstillinger der er for de mindre virksomheder i dagligdagen, og vi deler gerne ud af både erfaringer og excelmodeller.

 

Da vi er et mindre hus, har vi et fint samarbejde med flere kompetente kollegaer, som vi kan drøfte de faglige udfordringer med. Ved særligt komplicerede eller risikofyldte forhold vil vi trække på vores netværk af godkendte revisorer, skattekonsulenter og jurister ved erklæringsopgaver og for at sikre den bedste løsning.

 

- Lad os tale om den rette løsning for din virksomhed

 

Jesper Gray

Indehaver af REVI-GRAY

 

Bosiddende i Frederiksværk med hustru og børn. Har tidligere arbejdet med implementering af økonomisy­stemer hos mindre og mellemstore virksomheder. Har været i branchen siden 1996, og selvstændig siden 2006. Arbejder i dag sideløbende med Business Intelligence i en startup virksomhed i København. Mener at Excel er et uundværligt værktøj.

 

Har du spørgsmål, så kontakt mig på 30 64 75 15 | jg(@)revigray.dk